Reinfeldt häcklas på Youtube

Det pågår en bloggbävning efter Emelie Holmquists inlägg om sin svårt sjuka mammas situation. Nu kommer filmen som gör en bitvis vass satir kring händelserna.

Någon eller några har använt sajten Xtranormal för att göra en film som illustrerar situationen för Emelie Holmquist, bloggare och dotter till svårt sjuka Annica Holmquist som drabbats hårt av alliansregeringens sjukförsäkringsregler.

”Detta är ett samtal som kanske, eller kanske inte, ägde rum mellan Emelie och Sveriges statsminister Fredrik Reinfeldt”, skriver upphovspersonen på Youtube.

Läs även Urban Lokes inlägg på Svågerpolitik om effekterna av regeringens sjukförsäkringspolitik.

Se Reinfeldt-satiren

En kommentar till “Reinfeldt häcklas på Youtube”

min sonhustru befinner sig i samma situation hennes dagar går ut1: dec. då måste hon gå till arbetsförmedl. för att arbetsrehabliteras trots att hon talade om då FK ringde att hon återigen skulle göra en stor ryggop. på Strängnäs ryggklinik efter att hon på SÖS tidigare gjort 3 ryggop. som misslyckats med påföljd att hon sitter i rullstol med fruktansvärda smärtor i 3 år har inte kunnat gå på hela detta år har måst lyfts från säng till rullstol när hon är ensam hemma ligger hon i en säng med grindar.
Ang. rehabl. som man talar om har hon fått en vecka efter op. samt 2 veckor från sin privata försäkring. Det är inte mycket till rehab. efter så lång sjukdom.
Hon är egen företagare så om hon kunde arbetsträna så skulle hon väl göra det på sitt eget företag om hon hade arbetskapacitet , Fk talade om att enda skälet för henne att få fortsatt sjukpeng är om hon ligger på sjukhus. Läkaren på Strängnäs räknar med en rehabl. på ca. 3 år . Det har nu gått en månad sedan op. hon kan inte träna nämnvärt på grund av fruktansvärda kramper i ryggen , så att 1: dec för henne gå till arbetsförm. känns väldigt långt borta. Självklart skall man arbeta om man är frisk men att utförsäkra människor i den här situationen känns omänskligt.

Kommentarer är avstängda på äldre poster.