Kommentera på Media.nu

Din kommentarer är viktiga – de kompletterar våra artiklar, bilder och filmklipp. Därför är det viktigt att du tänker till lite innan du skriver.

Obs! Det går inte att kommentera artiklar äldre än 10 dagar.

På Media.nu tycker vi att läsarmedverkan är A och O, en bra och välskriven kommentar kan ibland vara mer intressant än själva artikeln. På många sajter är dock kommentarfältet en klibbig smet som man helst inte vill befatta sig med. Antingen för att man inte står ut med att läsa ogenomtänkta och slarvigt skrivna inlägg, nedknackade i stundens hetta, eller för att man själv inte vill bli angripen av andra kommentatorer om man uttrycker en kontroversiell åsikt.

Media.nu har nolltolerans för trollen. Nätmobbing och klantigt skrivna inlägg har ingen plats bland våra kommentarer. För att hålla en hög standard på kommentarerna måste du som vill kommentera först genomgå en ”audition”. När du skriver din första kommentar syns den först inte utåt på sajten (bara du själv kan se den). Om och när den blir godkänd kan andra läsa den. Därefter har du ett fripass, dina kommentarer blir automatiskt godkända i fortsättningen. Men skulle du någon mörk natt förvandlas till ett troll, då ryker din stjärna i vår himmel direkt.

Du kan kommentera anonymt, det vill säga utan att ange namn och/eller mailadress, men då kommer dina kommentarer alltid att få vänta på moderering innan de publiceras. Om du har en personlig avatar hos Gravatar kan den bara visas om du anger din mailadress.

Tänk på att du själv är ansvarig för allt du skriver i dina kommentarer.